Leather Cleaner Poppers Amsterdam Special 24 ml. - www.privatefun.nl

Leather Cleaner Poppers Amsterdam Special 24 ml.

Leather Cleaner Poppers Amsterdam Special 24 ml.

14.99

Direct leverbaar

Voorraad in de winkel: 11

Voorraad in de magazijn: 24

Locatie: B3

Merk: Poppers

P004Gratis verzending vanaf €50,-
Discreet geleverd en betaald
Uit voorraad geleverd
Voor 15.00uur besteld dezelfde dag verzonden


Artikelnummer: P003

BESCHRIJVING

Productomschrijving

Gebruik

Het gebruik van poppers is populair omdat het vrijwel direct, naast een warm en geil gevoel, ook een lichte onstpanning van de anus geeft wat anale seks kan vergemakkelijken. Even kort aan een flesje ruiken is vaak al voldoende om goed in de stemming te komen.

In tegenstelling tot andere verdovende of stimulerende middelen duurt het effect van poppers maar enkele seconden.

Samenstelling:

De samenstelling van flesjes poppers kan verschillen. Hoewel het doel en de basissamenstelling door middel van ŽŽn of meerdere soorten nietriet (vrijwel) hetzelfde is kan de geur en de heftigheid van het effect verschilen.

Verse/goede poppers ruiken een beetje fruitachtig of chemisch. Oude/bedorven poppers ruiken naar rotte eieren. Om ze lang(er) goed te houden kun je deze het beste in de koelkast of vriezer bewaren!

Disclaimer:

Hoewel de risico’s van poppers volgens de Jellinek kliniek bij sporadisch gebruik door gezonde mensen gering is, blijven er altijd wel enkele risico’s. Het meest voorkomende nadelige effect is hoofdpijn, misselijkheid of duizeligheid.

Advies is dan ook om niet te inhaleren. Poppers zorgen voor een korte, flinke, daling van de bloeddruk. Naast dat dit tot het gevolg kan hebben dat een erectie vermindert of verdwijnt kan het in combinatie met bloeddrukverhogende/stimulerende drugs (zoals XTC, cocaine of speed) of erectiestimulerende middelen als viagra of kamagra hartproblemen veroorzaken (doordat het hart twee verschillende signalen tegelijk ontvangt: ontspannen en stimuleren).

Gebruik dus nooit (drugs of) erectiemiddelen in combinatie met poppers! Ook gebruik van poppers door zwangere vrouwen wordt sterk afgeraden. Verder moet er op gelet worden dat je poppers weghoudt bij vuurbronnen, omdat het zeer ontvlambaar is, en het nooit in aanraking moet laten komen met jouw huid omdat dit heftige huidirritaties kan geven. Slik poppers dus ook nooit door.Schrijf een reactie